Korendag De Loper  zaterdag 29 september 2018

Korendag De Loper zaterdag 29 september 2018

Veertien Vlaardingse koren laten u op zaterdag 29 september graag het beste uit hun repertoire horen. U komt toch ook? Er staat een groot podium op het grote plein en er is ruime zitgelegenheid. Ook aan eten en drinken is gedacht. Luister, geniet, zing mee op de Korendag van De Loper! U bent welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Onderstaand stellen de koren zich graag even kort voor:

Popkoor Pleasure 10.00 – 10.20 uur
Dit Schiedams koor werkt met het ‘vocalvizi’ systeem. Dit is een eenvoudig systeem waarbij de leden geen notenschrift hoeven te lezen. Iedereen is welkom. Het repertoire bestaat uit bekende popnummers.

Happy Days 10.30 – 10.50 uur
Gospelkoor Happy Days uit Maassluis zingt al sinds 2000 om hun spirituele boodschap met de wereld te delen.

Zanggroep Ratatouille 11.00 uur – 11.20 uur
Ratatouille betekent mengelmoes en staat voor de afwisseling en variatie. Zang en choreografie worden één geheel, zodat je je oren én ogen goed de kost kunt geven! Van pop tot jazz, van gospel tot wereldmuziek, a capella of met begeleiding, Ratatouille maakt er een vijfstemmig feestje van!

Shantykoor Vlaardingen 11.30 uur – 11.50 uur
Een groep enthousiaste zangers die al zingend alle facetten van het zeemansleven vertolkt.

Gospelkoor Expression 12.00 uur – 12.20 uur
Gospelkoor Expression is een groep enthousiaste mensen. Door middel van het zingen en spelen van gospelmuziek en andere eigentijdse liederen met een boodschap, laten zij iets horen van de liefde en de goedheid van God.

Vlaardings Musical Gezelschap 12.30 – 12.50 uur
Het Vlaardings Musical Gezelschap is een groep enthousiaste mensen die er met elkaar naar streeft ieder anderhalf jaar één of meerdere zelfgemaakte musicals op te voeren. Natuurlijk gaat dat niet zomaar en kunnen ze dat zeker niet alleen. Ze prijzen zich dan ook gelukkig met hun artistiek team bestaande uit de muzikaal leider, regisseur en choreograaf, die alle drie de kunst verstaan om op een vooral gezellige, prettige (en soms pittige) manier het allerbeste uit het gezelschap te halen op het gebied van zang, spel en dans.

Popkoor Diamond 13.00 – 13.20 uur
Dit koor is gelieerd aan het Charles Vermeer ZangInstituut uit Capelle aan den IJssel en brengt swingend poprepertoire van de jaren ’60 tot heden.

Jeugdmusicalkoor Applaus 13.30 – 13.50 uur
Wat ooit begon als projectkoor is uitgegroeid tot een volwaardig jeugdmusicalkoor. Ca. 50 meisjes en jongens in de leeftijd van 8 tot 18 jaar brengen elke twee jaar een grote productie uit.

Zanggroep Ladies on Stage 14.00 – 14.20 uur
Een uitbundige groep vrouwen uit Vlaardingen, Schiedam en Maassluis die graag met elkaar zingt en optreedt, brengt een repertoire dat bestaat uit bekende pop-,rock-en disconummers van vroeger en nu

Vlaardingse Smarties 14.30 – 14.50 uur
De Vlaardingse Smarties is een vrolijk enthousiast koor dat Nederlandstalige liedjes van nu en vroeger te gehore brengt. Kun je zingen zing dan mee!

The Messengers 15.00 – 15.20 uur
Zij brengen graag een muzikale boodschap met een sprankje hoop en een beetje licht bij de mensen. Dit doen zij vol overtuiging door swingende gospel, rock of een rustige ballad.

Stand Together 15.30 – 15.50 uur
Zij laten u met veel enthousiasme genieten van hun divers repertoire van popsongs, musical- en filmmuziek tot evergreens.

 

Mobiel programma op de hoogte van café De Inloop

Waterwegkoor  13.00 – 14.00 uur
Uit de eerst stad aan de Waterweg komt dit koor dat gezellig Nederlandse repertoire zingt waarbij het winkelend publiek van harte wordt uitgenodigd om mee te zingen; onder het motto samen zingen geeft veel plezier.

Mainport Barbershop Singers 14.00 – 15.00 uur
Dit Rotterdamse mannenkoor zingen a-capella in harmony vierstemmige songs die een lust zijn voor het oog en het oor! Zij nemen u mee terug naar vroeger tijden maar verrast ook met songs van niet zo lang geleden.