Zaterdag 18 mei: Korendag op De Loper

Zaterdag 18 mei: Korendag op De Loper

Een muzikale sensatie!
10.00 – 11.45 uur Shantykoor Stuurloos
12.00 – 12.45 uur Gospelkoor Glorius Touch
13.00 – 13.45 uur Ladies On Stage (LOS)
14.00 – 14.45 uur Dameskoor Uit Volle Borsten
15.00 – 16.00 uur Vlaardings Musical Gezelschap

U komt toch ook? Het is gratis en voor een klein prijsje is er lekker eten en drinken verkrijgbaar!

In Amerika zijn zangkoren al vele jaren een sensatie en ook Vlaardingen begint een aardige reputatie op te bouwen met deze meerstemmige zanggroepen. Zoveel muziekstijlen als er zijn, zoveel zangkoren zijn er. Op zaterdag 18 mei van 10.00 tot 16.00 uur, kunt u uren genieten -geheel GRATIS- van maar liefst 5 zangkoren. Op winkelcentrum De Loper laat ieder koor van zich horen op een geheel eigen manier. Diverse muziekstijlen, vele herkenbare nummers en ook nummers uit vervlogen tijden zullen te horen zijn. Een muzikale ontdekkingsreis die u eigenlijk niet mag missen! Natuurlijk is er gedacht aan lekker eten aan drinken, voor u gepresenteerd door de eigen winkeliers van De Loper. Kortom, lekker eten, drinken en luisteren naar schitterend vertolkte muziek.

De volgende koren laten van zich horen:

 

Shantykoor Stuurloos 10.00 – 11.45 uur
Oude zeemansliederen die verhalen vertellen over het leven op zee, de heimwee, de stormen, drank en natuurlijk de vrouwen. Liederen met een lach en een traan, gebracht met een vette knipoog door dit authentieke shantykoor. Kijk niet vreemd op als u een riedel mee mag zingen, want dit koor zoekt op een spontane manier contact met het publiek!

Gospelkoor Glorius Touch 12.00 – 12.45 uur
De achtergrond van zangkoren ligt in de religie. Ruim 45 leden van Gospelkoor Glorious Touch zingen gospelnummers en popsongs. In Amerika kent deze vorm van gospel miljoenen liefhebbers, vooral vanwege de dynamische vertolking van de teksten en het prachtige samenspel van de vele stemmen. Laat u verrassen en kom zeker luisteren!

Zanggroep Ladies on Stage 13.00 – 13.45 uur
Pop en rock, ja zelfs oude soul- en disconummers bij een koor? Jazeker! Ladies on stage, dames uit Vlaardingen, Schiedam en Maassluis, brengt u een aanstekelijke mix van nummers. U kunt niet blijven stilzitten en niet-meezingen zal lastig worden. Een must-hear!

Dameskoor “Uit volle borsten” 14.00 – 14.45 uur
Een naam met een knipoog, dit koor genaamd ‘Uit volle borsten’. Maar wat een power en wat een feestje maken zij van een optreden. Wellicht kent u dit koor want in de wijde omtrek treden de zangers op tijdens festivals en (bedrijfs)jubilea met meerstemmig koorzang, gepassioneerde solo’s, duo’s, trio’s, ja zelfs grappige acts en knap gespeeld drama. Niet alleen muzikaal maar ook visueel zijn deze dames een lust. De kleurrijke kleding en live begeleiding met accordeon, gitaar en contrabas. Een muziekfestijn zoals u nog nooit heeft gezien en gehoord!

Vlaardings Musical Gezelschap 15.00 – 16.00 uur
Deze groep enthousiaste mensen zorgt voor een visueel en muzikaal spektakel. Hun artistiek leider haalt bij iedereen het beste naar boven en ze leren van elkaar Het resultaat is een musical/muziek optreden dat niet misstaat in het theater. Geheel gratis te zien door u, een beleving die u nog lang zal bijblijven.

Presentatie Korendag Eric van der Ende