Nieuwe winkels op Winkelcentrum de Loper

Nieuwe winkels op Winkelcentrum de Loper

Winkelcentrum de Loper telt niet minder dan 57 ondernemingen. En zoals het in het ondernemen gaat komt er ook wel eens een punt waarop de ondernemer vrijwillig of gedwongen stopt. Leegstand is uiteraard niet gewenst, maar gelukkig worden de lege plekken telkens weer vlot opgevuld door nieuwe ondernemers. Wat dat betreft is ons winkelcentrum heel erg aantrekkelijk. En daar zijn we blij mee!

IMG_3399Peter vd Lelij van Verkade & Jacques is zoals u weet met pensioen. Fred en Ellen van Hoof hebben de winkel overgenomen onder de naam Verkade Delicatessen. Wij wensen Fred en Ellen heel veel succes met de nieuwe winkel.

Lees meer >>

IMG_3401De DA drogisterij is gestopt en op die plek heeft Restaurant ’n Tikkie Ouder haar deuren geopend. Ook Mariska en Jeroen wensen wij alle succes toe is hun nieuwe restaurant.

Lees meer >>

IMG_3396Henk van Dam van Sporthuis Mart van Dam is met zijn winkel verhuisd naar de van Hogendorplaan. Hans Anders zal op deze plek haar deuren openen.

Lees meer >>

IMG_3395In het voormalige pand van ABN-AMRO is The Stone geopend. Zij verhuisde van de ene naar de andere kant. Wij wensen Edward Beerta en medewerkers alle succes toe.

Lees meer >>