Opknapbeurt oude Loper: we gaan beginnen…

Opknapbeurt oude Loper: we gaan beginnen…

Het is bijna zover! Het oude deel van winkelcentrum De Loper in Holy, krijgt een flinke opknapbeurt. Volgende maand gaat de aannemer aan de slag met het gedeelte van De Loper vanaf de Jumbo tot en met de passage naar het tweede plein. De eerste werkzaamheden vinden plaats in de passage. Alle winkels blijven tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar.

De werkzaamheden beginnen in april en zijn naar verwachting voor de bouwvak (augustus) klaar. Voorafgaand aan het project zullen de luifels bij de ingangen (Jumbo en Expert) en de droogloopluifels op De Loper verwijderd worden.

De aannemer (firma Kraaijeveld uit Barendrecht) gebruikt tijdens de werkzaamheden enkele parkeervakken voor het plaatsen van een keet en materialen in overleg met de ondernemersvereniging van De Loper. Dit kan enige hinder veroorzaken. De winkeliers, de gemeente en de aannemer zetten zich in om er voor te zorgen dat de werkzaamheden zo min mogelijk afdoen aan het winkelplezier van bezoekers van het winkelcentrum en zo min mogelijk overlast veroorzaken voor winkeliers en omwonenden.

De aannemer gebruikt tijdens de werkzaamheden enkele parkeervakken voor het plaatsen van een keet en materialen in overleg met de ondernemersvereniging van De Loper. Dit kan enige hinder veroorzaken. De winkeliers, de gemeente en de aannemer zetten zich in om er voor te zorgen dat de werkzaamheden zo min mogelijk afdoen aan het winkelplezier van bezoekers van het winkelcentrum en zo min mogelijk overlast veroorzaken voor winkeliers en omwonenden.