Openingstijden:

Maandag  12:00 – 17:30 uur
Dinsdag 09:30 – 17:00 uur
Woensdag 09:30 – 17:30 uur
Donderdag 09:30 – 17:00 uur
Vrijdag 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag 09:30 – 17:00 uur
Zondag gesloten.

Contact informatie:

De Loper 44
3136 CN Vlaardingen

T : 010 – 474 34 14
E :

Website:

Holland & Barrett

Gezondheid- / verzorgingsartikelen

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is een landelijke keten van gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier een steeds belangrijkere plaats inneemt.

De wereld verandert snel waardoor mensen steeds minder vrije tijd hebben. Minder vrije tijd om te besteden aan ontspanning, familie, vrienden of zichzelf. Internet, mobiele telefoons, hogere werkdruk en veel sociale “verplichtingen” zorgen ervoor dat er weinig tijd overblijft om te genieten. Binnen deze hectische wereld bieden de winkels van Holland & Barrett een punt van rust. Rust om eens even stil te staan bij de kwaliteit van het leven. Rust om eens even stil te staan bij onze gezondheid, onze verzorging en het feit dat we graag wat meer onszelf én anderen willen verwennen.

Assortiment

Binnen het assortiment van Holland & Barrett vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging. Naast homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten kun je bij Holland & Barrett ook terecht voor relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren, gezonde voeding en verrassende cadeauartikelen.
Eigen merk

Holland & Barrett is sterk in haar eigen merk. In onze winkels vind je ongeveer 850 producten van het De Tuinen merk. Al deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij bieden je deze producten aan voor de beste prijs.

Het assortiment van ons eigen merk bestaat onder andere uit:

Holland & Barrett voedingssupplementen bestaande uit vitaminen, mineralen, kruiden en specials.
De Tuinen verzorgingsproducten bestaande uit diverse gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, voetproducten, babyproducten en speciale verzorging voor de man.
Thee
Noten, Zaden, Zuidvruchten & Granen
Snoep
Etherische oliën
Wierook

Persoonlijk advies

Onze medewerkers beschikken over een schat aan kennis op het gebied van gezondheid, verzorging en natuurlijk genieten. Deze kennis willen zij graag met jou delen. Onze medewerkers kennen de producten en het verhaal achter de producten en blijven door continue training op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Hierdoor kunnen ze een verantwoord en persoonlijk advies geven bij het maken van je keuze. Lees verder over ons deskundig advies.